Llista

dimarts, 20 de maig de 2014

EL CAMP PARTICIPA A LA JORNADA PEDAGÒGICA DE 1714 A BARCELONA.La Directora del Camp d'Aprenentatge dels Monestirs del Cister  va participar el passat 15 de Maig a les Jornades Pedagògiques de 1714, organitzades pel Departament d'Ensenyament, al Museu d'Història de la Ciutat, a Barcelona, en les quals diferents centres educatius presentaven les propostes didàctiques que havien organitzat a l'entorn del tema del Tricentenari.


Va mostrar en una presentació la manera com des del Camp es treballa aquest tema, aprofitant el pas d'escoles i instituts d'arreu de Catalunya pel nostre Camp. Observem l'efecte que tingué la Guerra de Successió sobre el Monestir de Poblet a través de la figura de l'Abat Dorda, i també la repercussió que va tenir a les poblacions d'origen o properes de l'alumnat  que atenem, generant així, per proximitat de referents,  un aprenentatge significatiu.

Aquí teniu els enllaços de la notícia anterior on  parlàvem de la nostra proposta didàctica i també de la presentació que es va oferir a les Jornades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada